Wednesday 30 March 2011

Δεν είστε σίγουροι αν θέλετε smartphone; Δοκιμάστε το ZTE Blade!

Εντάξει, τα 159Ευρώ δεν τα λες λίγα, ειδικά σε περίοδο οικονομικής κρίσης, αλλά τα λες ΠΟΛΥ λίγα όταν σκέφτεσαι να δώσεις 659Ευρώ για το "οικονομικό" iPhone 4 -υπάρχει και το ακριβό που έχει 50 παραπάνω αν δεν κάνω λάθος...

Να πω για να ξέρετε και οι 3 αναγνώστες αυτού του blog πως είχα iPhone, iPhone 3GS, HTC Desire.. και τώρα ξέμεινα σχεδόν με το φτηνό αυτό κινέζικο πλην τίμιο κινητό!

Όπως βλέπετε --------->
δεν είναι διόλου άσκημο. Λίγο πλαστικούρα, αλλά δεν σε χαλάει.


Χωρίς να μακρυγορήσω και να πω πολλά για τα τεχνικά χαρακτηρηστικά του κινητού που σίγουρα μπορείτε να βρείτε σε πολλά άλλα site, μπορώ να πω κάτι που ίσως δεν έχει πει κανείς ακόμα (θα το κοιτάξω στο google να με επιβεβαιώσω).

Βαρύγδουπη Δήλωση: Με το Blade, ώρες ώρες ξεχνιέμαι και νομίζω πως κρατάω στα χέρια μου το Desire. Ναι, είναι τόσο καλό. Τόσο ώστε να σε μπερδεύει... αλλά και τόσο ώστε να σου θυμίζει άλλες φορές ότι το κινητό που κρατάς στα χέρια σου δεν κάνει 450 αλλά 150.

Το κινητό έχει ότι χρειάζεται ένα σοβαρό smartphone, το οποίο για εμένα είναι μεγάλη οθόνη (3.5") με καλή απόκριση, πρόσβαση σε wifi αλλά και mobile data -δηλαδή μέσω wind,cosmote,voda κτλ- ΚΑΙ GPS. Έχει επίσης κάμερα (no flash here sorry), sd card (έρχεται με 4 γκίγκα μπάιτ) και το πιό σημαντικό: έχει υποστήριξη για πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων και sms!

Ναι, τα smartphones κάνουν και κλήσεις... αν καιτείνει να το ξεχάσει ο κόσμος αυτό, ειδικά εγώ. Ζω στον κόσμο του ίντερνετ και μου αρέσει να επικοινωνώ με το pingchat/whatsapp χωρίς λόγο, μόνο επειδή υπάρχουν στο κινητό μου και έχω mb για ξόδεμα στην Q :)

Κλείνοντας, να πω πως πιστεύω ότι σε 2 χρόνια δεν θα υπάρχει άνθρωπος που δεν θα έχει smartphone. Θες δεν θες, θα μπαίνει ίντερνετ, έστω στο facebook/twitter/gmail. Όποιος θέλει, μπορεί να ξεκινήσει με ένα ΖΤΕ Blade ή να περιμένει άλλα φτηνά smartphones που καταφτάνουν στην αγορά. Προσοχή, μην αγοράσετε αυτά τα παλιό vodafone chat phones... προσέξτε να έχει σοβαρό λειτουργικό το κινητό σας (βλ. Android).

Όποιος πάρει το εν λόγω κινητό, καλό θα ήταν να πειραματιστεί λίγο μαζί του. Όταν είπα πως νιώθω πως έχω το desire, το είπα αφού το είχα "χακάρει"* περνόντας του μια αναβαθμισμένη έκδοση και λίγο πειραγμένη που το έκανε πιό speedato!

*Μόνο χάκιν δεν είναι.. ακολουθόντας κάποιες οδηγίες, κατεβάζεις πράγματα από το ίντερνετ, σβήνεις το κινητό, το ξανανοίγεις, βγάζεις μπαταρίες, κρατάς κουμπιά πατημένα, τρέχεις αρχεία στον υπολογιστή και τσουπ, όλα γίνονται αυτόματα. Μην με παρεξηγήσετε, δεν είμαι παράνομος χάκερ.

No comments:

Post a Comment

HFR 60fps on any video using SVP Project and MPC-HC

Delete MPC-HC and reset settings (you will be asked by uninstaller) Visit > https://www.svp-team.com/wiki/Download Download > SPV...